Møllestedgård undergår omfattende ombygning og renovering, idet det ombygges for Sønderborg Kommune. Efterfølgende skal Møllestedgård kunne fungere som beskyttet værksted for borgere med nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne.
I forbindelse med renoveringen, ombygges det gamle stuehus indvendigt og renoveres udvendigt. De gamle ladebygninger nedbrydes, og der opføres nye bygninger der indrettes til værkstedsfunktionerne. De nye værkstedsbygninger opføres i en stil og arkitektur der harmonerer med det gamle stuehus og omgivelserne.

 

Ingeniørgruppen Syd har projekteret:
VVS: VVS-installationer.

TYPE: Social og sundhed

STATUS: Under udførelse

KUNDE: Sønderborg kommune

SAMARBEJDSPARTNERE:
Håndværkerne A/S, Rådgivende Ingeniører Hobson, Arkitekterne Blaavand & Hansson,

LOKATION: Sønderborg