Skip to main content

Ingeniørgruppen Syd har projekteret:
El-installationer, svagstrømsinstallationer, sikrings- og belysningsanlæg.

Projekteringen er udført i samarbejde med:
Totalen entreprenør: C.C. Contractor A/S,
Rådgivende ingeniør Hamiconsult a/s,
Arkitektfirmaet Cubo arkitekter
Landskabsarkitekt: LYTT

10.000m²

Den nye campus skal gøre det muligt at huse tre nye uddannelser i Kolding samt de nuværende Kolding-uddannelser til pædagog og pædagogisk assistent. De nye uddannelser i Kolding bliver Grafisk kommunikation, Medie- og sonokommunikation (lyddesign) samt Engelsk og digital markedskommunikation, der flytter fra Haderslev til Kolding. Desuden skal huset rumme pædagogiske arbejdsmarkedsuddannelser (AMU) samt Videreuddannelsens aktiviteter.
​Bygningen kommer til at danne ramme for 900 studerende.