SØNDERSKOV HALLEN

Sønderskov-Skolen, ligger i den sydlige del af Sønderborg, i et flot anlagt grønt område, med høje træer af varierende sorter. Skolen har en meget tydelig og gennemført arkitektonisk stil, med afvalmede saddeltage med rød tegl, ovenover simple, men velproportionerede bygningskroppe i gul tegl.
Den nye hal indpasser sig i den eksisterende skoles struktur og arkitektur, for derved at understreger sit tilhørsforhold, og for at respektere den harmoniske byggestil i området.

Ingeniørgruppen Syd har projekteret:
El-installationer, svagstrømsinstallationer, sikrings- og belysningsanlæg.

Anvendelse: Undervisning & kultur

Størrelse: 1.500m²

STATUS: Udført 2018

BYGHERRE Sønderborg Kommune

SAMARBEJDSPARTNERE: SIB Sønderborg, Blaavand & Hansson, Ian Hobson og Sloth Møller

PLACERING: B. S. Ingemanns Vej 1, 6400 Sønderborg

KLIENT

Sønderborg Kommune

UDFØRSELSTIDSPUNKT

2018

OPGAVE STØRRELSE

1.500 m2

ANLÆGSSUM