Beat Box er et nytænkende containerbyggeri med fokus på design, kvalitet og komfort. Boli­gerne opføres på området ’Musicon’, som er en ny bydel i Roskilde, der tidligere har huset en betonvarefabrik, og som nu omdannes til en bydel med fokus på kreative fag og erhverv.

Boligerne er 30 og 60 m2 og vil alle blive udstyret med eget køkken og bad, gulvvarme og ven­tilation, samt være udført i kvalitetsmaterialer og indrettet for optimal brug. I hver bolig vil der være store vinduespartier og, i de fleste tilfælde, altaner til at bringe lys ind i lejlighederne. Traditionel indretning af containere til boliger bevirker lange og snævre boliger uden de store kvaliteter og med alt for meget gangareal.

Indretning af Beat Box tager udgangspunkt i en sammenlægning af to containere til et modul på 5 x 12 m eller i alt 60 m2. Herefter deles modulet på tværs, der igen opnås to boliger på 30 m2. Forskellen er, at boligerne nu nærmest er kvadratiske med et mål på 5 x 6 meter. Denne metode giver en meget optimert indretning, helt uden gangareal, ligesom alle boliger har eget køkken og bad.

Opdelt i tre punkthuse består Beat Box af 30 lejeboliger samt erhvervslokaler. To af punkt­husene opføres i fire etager, bestående af en stueetage i betonbase med store glaspartier til erhverv og tre etager med boliger. Det tredje punkthus opføres i tre etager med boliger samt en stor fælles tagterrasse for bebyggelsens beboere.

Ingeniørgruppen Syd har projekteret:
El-installationer, svagstrømsinstallationer, sikrings- og belysningsanlæg.

TYPE: Beboelse

STATUS: Taget i brug 2022

BYGHERRE: Container Living

SAMARBEJDSPARTNERE: ETOS ingeniører

PLACERING: Roskilde

KLIENT

Container Living

UDFØRSELSTIDSPUNKT

2022

OPGAVE STØRRELSE
ANLÆGSSUM